bateri telefon jenama

Tanda Bateri iPhone Rosak

Jul 20 2017 0183 32 Apabil anda merasakan bateri telefon iPhone anda mempunyai masalah misalnya anda tidak boleh menghidupkan langsung telefon anda atau anda telah mengecasnya selama berjam-jam tetapi bateri tidak mencapai tahap penuh lakukkan pemeriksaan keseluruhan kabel pengecasan telefon anda untuk memastikan terdapatnya kerosakan atau pun tidak...

Telefon Dengan Ketahanan Bateri Yang Lama Di Bawah RM750

Kebanyakan telefon moden pada hari ini sudah pun mula menawarkan ketahanan bateri yang baik dengan kemajuan rekaan silikon yang semakin efisien Bermula daripada telefon pada awal 2016 kebanyakannya cip kelas atasan sudah pun mula beralih daripada rekaan 28-20nm kepada 16-14nm sekaligus memperlihatkan suatu jurang yang cukup besar dalam...

Reputasi 10 jenama paling laris dunia

Siri Galaxy A yang sebelum ini dikenali dengan varian Galaxy J menjadi jenama paling popular sepanjang tahun 2019 kerana spesifikasi kamera dan bateri yang lebih baik pada harga berpatutan Kebangkitan jenama Oppo memang sangat dibanggakan Barangkali strategi pengiklanannya yang menyeluruh membuatkan Oppo meraih perhatian dunia...

MASALAH BATERI TELEFON CEPAT HABIS

Masalah Bateri Telefon Cepat Habis Sejak seminggu yang lepas lagi telefon aku dah nyawa-nyawa ikan Kalau dekat hospital doktor dah pasang alat bantuan pernafasan untuk terus hidup Petang semalam iphone aku terus koma Pendek umur dia Walaupun dah caj penuh tapi bila guna walaupun hanya untuk check whatsapp bateri drop teruk...

8 Smartphone Murah bawah RM500 di Malaysia 2021

Nov 09 2020 0183 32 Tidak kurang dengan smartphone dari China yang lain Oppo antara peneraju utama di dalam industri telefon pintar yang semakin pesat ini Antara rangkaian produk dari jenama Oppo ini adalah A5s yang diperbaharui dari segi kualiti skrin lengkap dengan dual-kamera dan ketahanan bateri yang menakjubkan...

11 Smartphone Murah Terbaik Di Malaysia 2021

Anda Mencari Smartphone Murah Terbaik Malaysia Pada Tahun 2021 Lihat Senarai Ini Untuk Jenama Smartphone Termurah Di Bawah RM1000 Dengan Ciri-Ciri Menarik Seperti Paparan Skrin Yang Besar Kamera Berkembar Pengimbas Cap Jari Kapasiti Bateri Yang Tahan Lama Dan Banyak Lagi...

6 Senarai Jenama Telefon Pintar Bajet Rendah Bawah RM500

Dec 03 2020 0183 32 Bateri sebesar 3020mAh mampu bertahan 5 jam untuk kegunaan seharian dan mempunyai memori sebesar 32GB telefon pintar ini bukan sahaja sesuai untuk kelas atas talian dan kegunaan seharian malah juga mampu untuk bermain permainan video Telefon pintar ini juga pernah tersenarai dalam senarai telefon pintar gaming bajet bawah RM500 Setanding...

5 Smartphone Terbaik Bawah RM1000 2020

Apa khabar semuanya Semoga berada dalam suasana yang sihat dan ceria Baiklah kali ini aku nak kongsi dengan anda semua pendapat aku sendiri mengenai 5 telefon pintar terbaik untuk tahun 2020 dibawah harga RM1000 Ya walaupun tahun 2020 masih belum tamat dan kita berada di pertengahan tahun tapi boleh lihat setakat ini banyak juga jenama yang mengeluarkan telefon pintar terba...

5 Jenama Bertaraf Antarabangsa Yang Sebenarnya Berasal

Oct 18 2018 0183 32 Jenama bateri kenderaan Yokohama ditubuhkan pada tahun 1967 sebagai sebuah perusahaan keluarga sebelum dijadikan syarikat atas nama Tai Kwong-Yokohama Battery Industries SdnBhd Jenama ini mengeluarkan tiga jenis produk iaitu bater kenderaan bateri motorsikal dan bateri...

5 Telefon Pintar Terbaik Dengan Bateri Tahan Lebih Lama

Jenama Xiaomi kini semakin mendapat tempat dalam kalangan masyarakat Malaysia Dikatakan bateri telefon ini mampu bertahan selama 2 hari Bagi yang suka main game tu anda harus memiliki telefon ni 4 Asus Zenfone 4 Max Pro Telefon ini pun tak kurang hebatnya Kapasiti bateri sampai mencecah 5000 mAH dan pasti tahan lebih lama...

Cara nak jimatkan tenaga bateri telefon pintar korang

Dan hasilnya pagi tadi bila aku bangun dari tidur bateri aku cuma kurang 2 je berbanding sebelum ni 20-30 walaupun tak guna Nah amacam Untuk telefon jenama lain korang cuba check bahagian Foreground atau Background...

Kenapa iPhone Cepat Panas Dan Bateri Cepat Habis

Kesimpulannya haba adalah normal kepada iPhone ataupun peranti jenama lain lebih-lebih lagi apabila peranti tersebut menggunakan bateri ion litium Apabila digunakan haba akan tetap keluar apabila anda menyentuh telefon anda Anda tidak perlu risau dengan telefon anda melainkan apabia telefon anda menjadi panas secara tiba-tiba...

REVIEW Samsung M31 Skrin sAMOLED Bateri 6000mAh Harga

Harga Promosi yang sangat mengancam RM899 kot Betul ke Samsung ni Sebuah peranti dengan skrin sAMOLED Bateri 6000mAhsegala ciri midrange disini Anda...

Winds Mobile Sdn Bhd

Winds Mobile was established in 2004 when its started by Winds Comm as a mobile phone dealer and specialize in mobile repair and troubleshooting Despite its humble beginnings and small workforce the company was big on ideas and growth plans...

Nokia Perkenalkan Model Telefon Selular Dengan Bateri

May 13 2020 0183 32 Jenama telefon bimbit ini pernah menjadi kegilaan setiap orang satu ketika dahulu Walaupun kini jenama ini tidak lagi menjadi pilihan utama orang ramai Nokia masih giat mengeluarkan beberapa model terba Bagi golongan minoriti yang masih menggunakan telefon selular dengan fungsi asas Nokia 150 dan Nokia 125 baru sahaja dilancarkan...

5 ciri telefon pintar paling berbaloi dibeli

Apr 23 2018 0183 32 Artikel ini dibawakan kepada anda oleh Xiaomi Redmi Note 5 Zaman teknologi masa kini membuatkan manusia sukar berenggang dengan telefon pintar Anak muda sibuk mengemaskini media sosial mereka manakala yang tua asyik menonton berita yang kini boleh didapati terus dari internet Memperkatakan tentang telefon pintar pula model yang manakah pilihan terbaik untuk segenap...

7 Senarai Telefon Dengan Bateri Besar 5000 mAh Dengan

Aug 27 2020 0183 32 Huawei antara jenama telefon pintar yang mendapat sambutan yang hangat di kalangan pengguna Telefon ini menawarkan paparan skrin sebesar 63 inci yang mana tidak terlalu kecil dan tidak terlalu besar Tetapi bateri kapasitinya besar iaitu 5000 mAh Ditambah lagi dengan ciri reverse charging dimana anda boleh buatkan ia sebagai power bank juga...

7 Smartphone Terbaik Dengan Bateri Yang Tahan Lebih Lama

Feb 28 2018 0183 32 Untuk mengelakkan kita rasa frust macam ni meh sini kami cadangkan 7 smartphone terbaik dengan bateri yang tahan lebih lama 1 Samsung Galaxy S8 dan S8 Samsung semestinya memahami kehendak pengguna kerana telah mencipta smartphone dengan kapasiti bateri sebesar 3000 mAh untuk Galaxy S8 dan 3500 mAh untuk S8 Plus Bateri handphone S8 boleh tahan selama 14...

MyBateri Pakar Bateri Kereta Anda

Kereta anda rosak kehabisan bateri kereta perlukan bantuan Serahkan kepada yang pakar kami sedia membantu anda Telefon atau whatsapp 019 559 1446 sekarang...

9 Power Bank Pengecasan Pantas Quick Charge Sifupowerbank

May 14 2016 0183 32 Jenama Aukey mempunyai satu lagi power bank yang menyokong pengecasan pantas iaitu model Aukey Quick Charge 20 dengan kapasiti bateri 10000mAhModel ini mempunyai 2 USB port yang mana satu port USB menyokong fast charging manakal port USB ke-2 memberikan output 24AKelebihan lain untuk model ini adalah ia di serta kan dengan LED Flashlight untuk fungsi lampu...

Stress Betul Bila Bateri Telefon Mengalir Macam Air Tapi

Aug 24 2020 0183 32 Stress Betul Bila Bateri Telefon Mengalir Macam Air Tapi Dengan realme C12 Bateri Power Wei Tahan Lama GAYA HIDUP August 24 2020 - 02 00 PM Dia punya tahap risau telefon mati tu memang tak boleh bincang dah ia jauh lebih baik daripada beberapa jenama telefon pintar lain yang ada di pasaran...

Cas bateri telefon OnePlus 8T hanya ambil 15 minit

Warp Charge 65 yang dibangunka 173 n oleh jenama OnePlus menawarkan hanya 15 minit untuk mengecas telefon bagi penggunaan harian Ia menggunaka 173 n teknologi pengecasan bateri berkembar untuk mengisi dengan cepat jumlah kapasiti bateri 4 500 mAh Bagi pengisian sepenuhnya telefon ini hanya memerlukan 39 minit...

7 Telefon Mudah Alih Terawal Di Dunia Iluminasi

Oct 28 2020 0183 32 Konsep boleh lipat ini begitu mengujakan dan dianggap sebagai satu revolusi besar dalam dunia telefon mudah alih sehingga membolehkan kira-kira 60 juta unit terjual angka yang mengejutkan memandangkan harganya amat mahal sekitar 1000 Motorola StarTAC adalah salah satu telefon pertama yang menggunakan bateri lithium-ion...

6 Sebab Kenapa Bateri Telefon Bimbit Korang Cepat Kong

Aug 10 2017 0183 32 Jika bateri berada di bawah paras 30 ia adalah tidak sesuai untuk kondisi telefon bimbit anda 2 Tidak cas telefon bimbit sehingga bateri mati Setiap kali anda membiarkan telefon bimbit yang tidak dicas off sendiri anda sebenarnya mengundang kerosakan pada bateri telefon...

Telefon Pintar dilipat

Senarai telefon pintar dilipat yang terbaik Telefon dilipat terba Ketahui bahawa telefon bimbit mempunyai ciri yang boleh dilipat Telefon dari semua jenama Samsung epal xiaomi huawei dan banyak lagi Yang android atau iphone mempunyai skrin dilipat Jenis telefon baru apa yang ada dalam 10 telefon teratas yang boleh kali ganda Senarai penuh telefon yang lipat dari setiap jenama...

11 Smartphone Terbaru di Malaysia 2021

Feb 23 2021 0183 32 Lengkap juga dengan bateri fast-charging sesuai untuk anda yang mempunyai kekangan waktu Harga Samsung Galaxy A51 agak murah jika hendak dibandingkan dengan produk yang lain dibawah jenama sama Paparan visualnya pada skrin OLED seluas 65 inci adalah sangat jelas dan tidak menyakitkan mata...

TUKAR BATERI IPHONE ANDA SEKARANG

Anda nak tukar bateri Iphone kami disini nak share pasal bateri jenama Yoobao Pernah dengar tak apa kelebihan battery ni kan kan Untuk pengetahuan anda ia adalah bateri lithium-ion yang boleh dicas semula berkualiti tinggi baik sebagai pengganti bateri asal Iphone anda yang rosak usang atau hilang...

Wanita cenderung kamera lelaki pilih ketahanan bateri

Nov 19 2019 0183 32 Keupayaan kamera jadi keutamaan kepada golongan wanita manakala lelaki pula lebih cenderung untuk melihat kepada spesifikasi kamera setiap kali mahu menukar telefon pintar ba...

10 Jenama Power Bank 2020 Terbaik untuk Mengisi semula

Hari ini mencari jenama power bank terbaik untuk menyokong penggunaan alat sangat penting Bukan tanpa sebab penggunaan telefon pintar yang cukup lama dan penambahan ciri-cirinya nampaknya memerlukan tenaga bateri yang lebih besar Umumnya hayat bateri telefon...

5 Telefon Pintar Terbaik Dengan Kapasiti Bateri Yang Besar

Semasa membeli sebebuah peranti pasti anda akan melihat kepada jenama harga kualiti kamera RAM dan GB sesuatu telefon pintar Tetapi memandangkan penggunaan telefon kini lebih meluas kapasiti bateri semakin diambil perhatian oleh pembeli telefon pintar hari ini...

Contact Us

You can also get contact with us through online consulting, demand table submission, e-mails and telephones. Our staff shall wholeheartedly provide product information, application knowledge and good service for you.